Σε πανέμορφη γιορτή μετατράπηκε ο 1ος Σταθμός

fix_beerΣε πανέμορφη σκακιστική γιορτή μετατράπηκε ο 1ος Σταθμός του Cyprus Chess Tour που διοργάνωσε η ελληνική μπύρα FIX στα Περβόλια Λάρνακας, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016. Το τουρνουά διεξήχθηκε με το ελβετικο σύστημα 7 γύρων και με χρόνο σκέψης για κάθε παίκτη 15 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα αύξηση σε κάθε κίνηση.  Έλαβαν μέρος συνολικά 55 σκακιστές από όλη την Κύπρο. Μεγάλος νικητής, ο πρώτος αυτού του νέου θεσμού, αναδείχθηκε ο νεαρός ταλαντούχος σκακιστής από την Πάφο, Αλέξανδρος Ισαακίδης ο οποίος τερμάτισε στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς. Στη δεύτερη και τρίτη θέση τερμάτισαν οι Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης από τη Λάρνακα και Δημήτρης Σοφοκλέους από την Πάφο, με 5.5 βαθμούς.
Στην κατηγορία κάτω των 16 χρόνων νικητής αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης και στην κατηγορία κάτω των 12 χρόνων ο Ανδρέας Χατζηνικολάου.  Βραβεύτηκαν επίσης οι καλύτεροι σκακιστές κάθε επαρχίας.  Λευκωσία: Άλκης Μαρτίδης, Λεμεσός: Στέλιος Αμπατζίδης, Λάρνακα: Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης, Πάφος: Αλέξανδρος Ισαακίδης και Αμμόχωστος: Μιχάλης Γεωργιάδης.  Οι σκακιστές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο 2ο σταθμό που θα γίνει στη Λευκωσία τον ερχόμενο Μάρτιο.
Στην φωτογραφία πιο κάτω οι νικητές μαζί με τον αντιπρόσωπο της μπύρας FIX στην Κύπρο, κ. Βάσο Μωυσέως.     Αποτελέσματα

1st_stop_cct2016_winners

This entry was posted in Cyprus Chess Tour 2016. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *